Barion Pixel

Mi fán terem a FAR?

Zoom-os webinár 2020. december 11. 17.30-19.30 – 9.900 HUF

Felnőttképzés
2020

A felnőttképzés rendszere hatalmas változáson ment át. A jogszabályt kiterjesztették, és szinte nincs is olyan képző, akire ne vonatkozna. Te tudod, mit kell tenned?

Mit csinálunk?

Mi, az Antenernél 2008 óta felnőttképzéssel foglalkozunk. Volt intézményi és programakkreditációnk, amikor a szabályozás azt írta elő. Lett engedélyünk, amikor a törvényváltozás miatt azt kellett szerezni, most pedig felkészülten állunk az új szabályozás előtt. Csapatunkat felnőttképzési szakértő vezeti, így alap, hogy a jogszabályoknak mindig, mindenben megfelelünk.

w

Előadások

Rendszeresen tartunk webinárokat a felnőttképzés aktuális szabályozásával kapcsolatban. Segítünk tisztán látni, értelmezni a jogszabályokat. Ha bizonytalanok vagyunk, állásfoglalásokat kérünk a megfelelő helyektől, és ezek birtokában állítjuk össze az online előadásaink anyagát.

Konzultáció

Ha bizonytalan vagy, és iránymutatásra van szükséged, vagy épp nem akarod végighallgatni, amit már tudsz, és szeretnéd, hogy csak veled foglalkozzunk, a konzultációs lehetőséget Neked találtuk ki.

k

Képzési dokumentáció

Már mindennel tisztában vagy, de jól jönne, ha sablonokat kapnál? Nem akarod a jogszabályokból kibogarászni a felnőttképzési szerződés kötelező elemeit? Sosem írtál még panaszkezelési szabályozatot? No worries, szuper képzési sabloncsomagot készített partnerünk – összekötlek velük, így mindent meg tudsz tőlük vásárolni amire felnőttképzőként szükséged lehet!

gyere hozzánk felnőttképzési webinárra! 

Most még időben vagy, hogy a 2020. szeptember 1-től érvényben lévő szabályozásoknak megfelelj, még akkor is, ha most tőlem hallod először azt hogy bizony bejelentési és adatszolgáltatási kötelezettségeid lehetnek, ha oktatással foglalkozol. 

év felnőttképzési tapasztalat

egyéni tanácsadás

felnőttképzési intézmény szakmai felügyelet

teleírt spirálfüzet

miről lesz szó a webináron?

Jogszabályi környezet áttekintése (minimál és emberi nyelven, csak azért, hogy értsd az alapfogalmakat és el tudd dönteni, mi vonatkozik rád

Kire vonatkozik a felnőttképzési törvény? (meg fogsz lepődni: ha gyerekeket képzel, simán vonatkozhat rád is!)

„Bejelentéses” és „Engedélyes” képzők

Milyen dokumentációs kötelezettségeid vannak?

Milyen adatszolgáltatási kötelezettségeid vannak?

és egyáltalán: Mi fán terem a FAR?

 

 

Ki vagyok én?

Piroska Tímea vagyok, eredetileg nyelvtanárként végzetem. Jelenleg trénerként, coachként dolgozom, és egy felnőttképző intézményt irányítok.

Saját képző cégemet 2008-ban hoztam létre. 2011-ben szereztem meg a cég felnőttképzési akkreditációját, és mivel nem volt pénzem az anyagot megíratni, kénytelen voltam kitanulni a szakmát. 2013-ban regisztráltak felnőttképzési szakértőként, azóta több intézménynél látok el tanácsadói feladatokat, minősítek képzési programokat, vagy épp a Pest Megyei Kormányhivatal kirendelésére hatósági szemléken vizsgálom a felnőttképző intézményeket.

Tagja vagyok a Nyelviskolák Szakmai Egyesületének Ügyvezető Testületének, a Felnőttképzési Szakértők Országos Egyesületének, a Nemzetközi Coaching Szövetségnek (ICF). 

„Civilben” három lányom hallgatja, amikor bejelentésről, engedélyről és FAR-ról beszélek telefonon. 🙂

 

 

  • Felnőttképzési gyakorlat- 100%
  • Jogszabályok emberi nyelvre fordítása – 88%
  • Lelkes FAR-felhasználó – 100%

vélemények rólam

“Timi, istentündérkirálynő vagy, fantasztikus a videos anyag, amit összeraktál az új szabályozásról, hatalmas köszönet érte!

S. Gábor

mentor, tréner

“Kedves Timi!

Ez hatalmas segítség!
Nagyon szépen köszönöm!”
M. Nóra

logopédus

Nagyon érthető és összeszedett volt, Timi, hálás köszönet érte!

G. Hajni

tréner

“Először is nagyon köszönöm a tegnapi előadásodat! Más területen sok törvényt olvasok, de ez számomra elég összevissza volt. Ezért nagyon hálás vagyok, hogy elmondtad az értelmezésre vonatkozó gondolataidat.

T. Gabriella

a webinár időpontja:

2020. 12.11 17.30-19.30
részvételi díj: 9.900 Ft (bruttó)

 

A webinár reggelén elküldjük neked a ZOOM linket, ahol be tudsz csatlakozni az előadásba.A kényelmes és biztonságos online fizetést a Barion Payment Zrt. biztosítja.
Magyar Nemzeti Bank engedély száma: H-EN-I-1064/2013
Bankkártya adatai áruházunkhoz nem jutnak el.

A trenerkepzo.hu az Antener Oktatásszervező Kft.által üzemeltetett oldal.  Felnőttképzési engedélyszámunk: E-000410/2014. 

Nyilvántartási számunk: B/2020/000319

Adatvédelmi azonosítószámunk:

NAIH-124642/2017 

 Adatvédelmi irányelvek

Jogi nyilatkozat

Általános szerződési feltételek

X