Barion Pixel

Felnőttképzés
2020-tól

A felnőttképzés rendszere hatalmas változáson ment át. A jogszabályt kiterjesztették, és szinte nincs is olyan képző, akire ne vonatkozna. Te tudod, mit kell tenned?

Felnőttképzésről  – érthetően

Ki vagyok én?

Piroska Tímea vagyok, eredetileg nyelvtanárként végzetem. Jelenleg trénerként, coachként dolgozom, és egy felnőttképző intézményt irányítok.

Saját képző cégemet 2008-ban hoztam létre. 2011-ben szereztem meg a cég felnőttképzési akkreditációját, és mivel nem volt pénzem az anyagot megíratni, kénytelen voltam kitanulni a szakmát. 2013-ban regisztráltak felnőttképzési szakértőként, azóta több intézménynél látok el tanácsadói feladatokat, minősítek képzési programokat, vagy épp a Pest Megyei Kormányhivatal kirendelésére hatósági szemléken vizsgálom a felnőttképző intézményeket.

Tagja vagyok a Nyelviskolák Szakmai Egyesületének Ügyvezető Testületének, a Felnőttképzési Szakértők Országos Egyesületének, a Nemzetközi Coaching Szövetségnek (ICF). 

„Civilben” három lányom hallgatja, amikor bejelentésről, engedélyről és FAR-ról beszélek telefonon. 🙂

 

 

  • Felnőttképzési gyakorlat- 100%
  • Jogszabályok emberi nyelvre fordítása – 88%
  • Lelkes FAR-felhasználó – 100%

vélemények rólam

“Timi, istentündérkirálynő vagy, fantasztikus a videos anyag, amit összeraktál az új szabályozásról, hatalmas köszönet érte!

S. Gábor

mentor, tréner

“Kedves Timi!

Ez hatalmas segítség!
Nagyon szépen köszönöm!”
M. Nóra

logopédus

Nagyon érthető és összeszedett volt, Timi, hálás köszönet érte!

G. Hajni

tréner

“Először is nagyon köszönöm a tegnapi előadásodat! Más területen sok törvényt olvasok, de ez számomra elég összevissza volt. Ezért nagyon hálás vagyok, hogy elmondtad az értelmezésre vonatkozó gondolataidat.

T. Gabriella

A kényelmes és biztonságos online fizetést a Barion Payment Zrt. biztosítja.
Magyar Nemzeti Bank engedély száma: H-EN-I-1064/2013
Bankkártya adatai áruházunkhoz nem jutnak el.

A trenerkepzo.hu az Antener Oktatásszervező Kft.által üzemeltetett oldal.  Felnőttképzési engedélyszámunk: E-000410/2014. 

Nyilvántartási számunk: B/2020/000319

Adatvédelmi azonosítószámunk:

NAIH-124642/2017 

 Adatvédelmi irányelvek

Jogi nyilatkozat

Általános szerződési feltételek

X