Barion Pixel

2020. november 5-6 (csütörtök-péntek) 9.00-17.00,  budapest

Kreatív
problémamegoldás tréning

Mi lenne ha kitekintenél a dobozból és a problémára nem úgy tekintenél, mint egy szükségszerűen rossz, megoldásra váló feladatra? Mi lenne, ha azt mondanám, hogy van mód arra, hogy a „véletlen” segítse a folyamatot és sokkal hatékonyabb eredményt érj el?

Mit csinálunk?

Mi, az Antenernél 2008 óta felnőttképzéssel foglalkozunk. Jellemzően vállalatok számára tartunk nyelvi képzéseket, készségfejlesztő tréningeket. Büszkék vagyunk, hogy tréner- és coachképzéseink során megtaláljuk azokat a csiszolatlan gyémántokat, akik utána helyt állnak a képzés-fejlesztés területén , ebből pedig az egész szakma profitál.

Tréneri csapatunk tagjai azonos értékeket vallanak, etikusak, és folyamatosan megújulnak, így bármelyik trénerünkkel is találkozz, egyben biztos lehetsz: a TE fejlődéséd szolgálatába állítják tudásukat.

w

Tréningmódszerünk

Rendszeresen tartunk tréningeket, és folyamatosan mérjük-értékeljük az elért eredményeket. Nem félünk kidobni egy tematikát vagy feladatot, ha nem működik. Hiszünk abban, hogy a „dobozos” megoldások helyett a személyre szabottságot kell előtérbe helyezni. 

 

Élményt adunk

A képzéseink interaktívak, így ha „túlélni” akarod a tréningnapokat, akkor ne minket válassz. Gondolatébresztő ötletek, élményalapú és tapasztalati tanulás vár nálunk, és biztosak vagyunk abban, hogy egy-egy próblémára másként fogsz tekinteni a tréning után.

 

k

Támogató közegben fejlődsz

Nem akarunk megváltoztatni, sablonokkal traktálni és „egy-méret-mindenre-passzol” megoldásokkal fárasztani. Tréningjeinkre jellemző, hogy – mint egy svédasztalon – megoldási javaslatokat vetünk fel, és azokat közösen, támogató légkörben megvitatjuk, megtapasztaljuk. 

 

gyere el a kreatív problémamegoldás tréningre! 

Most még van szabad helyünk, ha úgy döntesz, hogy elég volt abból, hogy a gyomrod összerándul ha problémákra gondolsz. Személetmódot szeretnénk átadni, hogy kreatív megközelítésekkel, könnyebben tudj döntéseket hozni akkor is, ha ez korábban nem ment.  

fős csoportlétszám

élménnyel teli képzési nap

kreatív problémamegoldó technika

elolvasott könyv alapján alkotott módszertan

Miért érdemes eljönnöd?

  • Nemcsak többféle problémamegoldó módszerrel ismerkedhetsz meg, de a saját problémamegoldási stílusod is felfedezheted
  • Legalább 8 féle problémamegoldó eszközt fogsz megismerni, sőt, ezeket a gyakorlatban is ki tudod próbálni.
  • Hozunk valódi esettanulmányokat, és a saját példáidon keresztül tapasztalod meg a kreatív problémamegoldás erejét
  • A képzés során végig AHA-élmények kísérnek, és a végére eléred, hogy könnyebben fogsz döntéseket hozni
  • Munka-és szervezetpszichológus fogja támogatni a fejlődésed

Ki vagyok én?

Nagy Éva Katalin vagyok; munka-és szervezetpszichológus, képességfejlesztő tréner és coach. Mindig is határozott elképzelésem volt arról, hogy támogatni szeretnék másokat az útjukon.

Hiszek abban, hogy együtt erősebbek lehetünk és nem kell mindennel egyedül megküzdeni. Mi emberek, társas lények vagyunk, fontos számunkra a kapcsolódás, a közösségépítés és az érzés, hogy valahová tartozunk.

Minden nap az a célom, hogy másokkal együtt olyan tudást és értékeket alakítsunk ki, amelyek hosszú távon fenntarthatóak és kamatoztathatóak nem csupán a munka, de a magánélet területén is egyben.

  • Interaktivitás
  • Tapasztalati tanulás
  • Rögtön beépíthető stratégia

 

 

vélemények rólam

„Nem ez az első anteneres tréning, amin részt vettem, és biztos vagyok benne, hogy nem is az utolsó. Nagyon szeretem, hogy végig úgy érzem figyelnek rám, és számít a véleményem. Jó, hogy hasznos tudást kaptam.”

Gregor Ádám

“ Azért jó Évi képzésén résztvenni, mert egyszerre kapsz egy hatalmas energialöketet és közben rögtön úgy érzed, hogy igen, rögtön ki akarok próbálni mindent, amiról beszél. Aztán amikor kipróbálod, akkor meg rájössz, hogy amiről szó volt, az TÉNYLEG működik. Nagyon inspiráló volt!”

Szabadi Janka

vezető elemző

„Több tréningen is részt vettem már, de Évié mindent vitt. Magával ragadó személyisége van, odafigyelt ránk, nagyon jó hangulatban telt a képzésünk vele. Nem mellesleg, olyan új dolgokat tanultam, amik nemcsak hasznosak, de hatásosak is. Köszi, Évi!”

Tóth Éva

ügyfélszolgálati csoportvezető

Nagyon érthető és összeszedett volt, Évi hálás köszönet érte! Jó tudni, hogy néha csak egy kicsit kell máshogy gondolkodni, és megoldódik a gond

Gere Hajni

payroll specialist

a tréning időpontja:

2020. 11.05-06;  9.00-17.00
részvételi díj: 54.900 Ft (bruttó)

A jelentkezésed után kiállítjuk a díjbekérőt, és a részvételi díjat utalással tudod kiegyenlíteni.

A képzés felnőttképzési engedéllyel rendelkezik (Soft skill készségfejlesztő tréning; engedélyszáma: E-00410/2014/D088), ezért ÁFA-mentes (vagyis annyit fizetsz, amennyit itt látsz)

A részvételi díj tartalmazza a munkafüzetet, valamint a helyszínen a kávé és víz fogyasztás is.

A képzés helyszíne: Antener Tréningközpont, 1096, Budapest, Thaly Kálmán utca 16-18.

csak olyan termékre lehet ürlapot létrehozni, aminek a course_idja szerepel a konfigurációban
X