Barion Pixel

Második online nyílt nap: 2020. június 18., 18.00

 Legyél tréner és

irányítsd az életed!

Új szakma, sok pénz, szabadság

Mindig is tréner akartál lenni, nyitott személyiség vagy, aki szeret problémákat megoldani, másoknak segíteni, hogy elérjék a céljukat. Hogyan aknázd ki még jobban a benned rejlő lehetőséget?

Visszamennél a munkaerőpiacra, de a korábbi munkahelyed helyett mást keresnél. Merre indulj?

Talán neked is ismerős: a kollegák kiborítanak, a főnököd nem támogat,  ez pedig ahhoz vezet, hogy elveszted a lelkesedésedet… mi a megoldás?

Legyél tréner!

Mit ad neked ez a hivatás?

 • nő az önismereted
 • a saját életedet is jobban tudod majd kezelni: működő, kipróbált stratégiákat kapsz a konfliktuskezelés, az asszertív kommunikáció, vagy épp a motiváció területén
 • te döntöd el, mikor, mennyit és milyen területen dolgozol
 • új emberekkel találkozol, akikkel kölcsönösen tudjátok inspirálni egymást
 • továbbképzésekkel egy-egy tréningterület szakértőjévé is válhatsz (már akár 2 év alatt!!)

Ezt adja neked a tréneri szakma.  

Ma az egyetlen olyan szakma az oktatási piacon, ahol a junior trénerek 50.000- 100.000 Ft-os napidíjat kaphatnak, ha pedig specializálódsz akár 200.000-400.000 Ft-os díjat is kaphatsz naponta.

Az online nyílt napig már csak:

Nap

:

Óra

:

Perc

:

Mp

Mit kapsz ettől a képzéstől?

 • ha már segítő foglalkozású vagy (pl. coach)  rengeteg eszközzel tudod gazdagítani a segítői munkádat vagy épp új piacok nyílhatnak meg neked
 • biztonságos, támogató közegben ismerkedsz meg  szakma rejtelmeivel, őszinte visszajelzésekkel segítünk megtalálni a saját tréneri hangod
 • élményalapú, gyakorlatorientált képzésen veszel részt, ahol “élesben” is megtapasztalhatod a tréneri munka számos elemét, például, hogy hogyan nyiss meg egy tréninget,  hogyan vezess le egy játékot, milyen résztvevői kérdésekre kell felkészülnöd, mit csinálj, ha becsődöl a technika
 • a képzés végére rendelkezni fogsz azzal az eszköztárral, ami ahhoz kell, hogy a  tréningszervezés teljes folyamatát végigvidd;  elő tudod készíteni, meg tudod tervezni és le tudod vezetni az alapvető tréningtípusokat.
 • telepakoljuk a virtuális tréneri bőröndödet: megmondjuk, hogy milyen eszközöket, segédanyagokat kell mindenképp beszerezned (és mi ami opcionális), hogy a tréningjeid résztvevői már rögtön azt érezzék: profival van dolguk.

most biztosan az jár a fejedben:

"EZ NEKEM ÚGYSE MENNE...."

 Nézd, nem ismerlek személyesen. De ha van munkatapasztalatod, dolgoztál már emberekkel bármilyen szektorban, nyitott és empatikus személyiséged van, akkor minden adottságod megvan ahhoz, hogy tréner légy. A szakma csínyjának elsajátítására pedig itt ez a tanfolyam.

"EZ IS CSAK EGY TANFOLYAM, AHOL NEM LEHET GYAKORLATOT SZEREZNI"

Más képzőknél ez lehet, hogy így van. Mi azonban büszkék vagyunk arra, hogy a trénerképző hallgatói nem a száraz elméletet tanulják, hanem élesben is kipróbálják magukat a képzés során. Hiszen hogy tudnál tapasztalatot szerezni, ha csak tanulsz róla, nem igaz?

"NEM TUDOK OTT LENNI MINDEN KÉPZÉSI NAPON..."

Tudjuk, hogy bármi közbe jöhet, erre már a képzési program megalkotásakor is gondoltunk. Két képzési napról hiányozhatsz, amit a következő képzési ciklusunkban lehetőséged lesz pótolni. 

"KAPOK VALAMILYEN PAPÍRT A VÉGÉN?"

Igen, sőt! Nemcsak egy papírt kapsz, hogy részt vettél a tanfolyamon, de egy államilag elismert tanúsítványt kapsz, ami azt bizonyítja, hogy egy engedélyezett képzést végeztél el.

"LESZ MUNKÁM, HA VÉGZETT TRÉNER LESZEK?"

Cégek százai adtak be pályázatot a GINOP és VEKOP program keretein belül, és már el is indultak ezek a képzések! Ez azt jelenti, hogy az elkövetkező két évben több ezer tréningnap fog megvalósulni. Csak rajtad áll, hogy részese akarsz-e ezeknek lenni, tőlünk minden segítséget megkapsz. Ha pedig inkább a nyílt tréningek irányába mozdulnál el, most igazán nyitott az új hangokra, és az újszerű képzésekre a piac. Itt leszünk, és fogjuk a kezed!

"MIÉRT EZT A KÉPZÉST VÁLASSZAM?"

Nézz szét a piacon, és dönts. Vannak képzők amelyek 1 éves trénerképzést kínálnak. Ha nem akarsz egy évet várni arra, hogy trénerként dolgozhass, (és ki tudja, hogy addigra leszerződnek e a cégek a trénerekkel már a pályázatos képzésekre), akkor jó helyen jársz nálunk. Van egyetemi trénerképzés is – ha fontos, hogy ilyen papírod legyen, akkor nem mi vagyunk a te helyed, bár őszintén szólva az egyetemeken nem a gyakorlati tudás átadásán van a hangsúly… És persze vannak, akik minket másolnak akár az árképzés akár a tematika, akár az óraszám tekintetében. Miért ott tanulj, ha megkaphatod az eredetit is? 🙂

"MIT LEHET 80 ÓRA ALATT MEGTANULNI?"

Alul látod a témákat, a képzés felépítését. Ha pedig ez nem lenne elég meggyőző: az egyetlen olyan trénerképző program ez ma Magyarországon, ahol kipróbált és működő know-how-t fogsz kapni, megalkottuk a Tréneri Gyakorlatok Nagykönyvét  angol és magyar nyelvű tréning-forgatókönyvekkel. tematikusan összeállított több, mint 100 instant, azonnal bevethető kipróbált gyakorlattal és játékkal, és a tréneri munkához elengedhetetlen ismeretekkel, hogy már a képzés után azonnal tudj tréningeket tartani.

"MI VAN, HA MÉGSEM TETSZIK A KÉPZÉS?"

Trénereink összesen közel 100 év tapasztalatával, több, mint ezer tréningnappal a hátuk mögött szívüket-lelküket beleteszik ebbe a képzésbe – de ne nekem higgy: hogy lásd, mennyire biztosak vagyunk a dolgunkban: vegyél részt az online demo esten vagy kérj ingyenes konzultációt, ahol magad is meggyőződhetsz arról, hogy milyen hangulatban és szakmai háttérrel fog zajlani a képzés. Gyere el, és dönts utána!

Online vagy offline?

A COVID helyzet  nemcsak minket tett próbára, de az egész szakmát. Továbbra is hiszünk a személyes kontaktus erejében, de azt is látjuk-tapasztaljuk, hogy a jövő normáinak nem tudunk már a múlt eszközeivel eleget tenni.

A tréningek nem lesznek már ugyanolyanok: trénerként számolnod kell azzal, hogy eszköztáradat az online tér ismeretével-használatával kell bővítened. A személyesen tartott képzések mellett a jövőben egyre erőteljesebben fognak megjelenni az online megoldások – most még fel tudsz készülni ezekre a kihívásokra!

Hiszünk abban, hogy erre a helyzetre lehetőségként kell tekintenünk mindannyiónknak. Mi továbbra is szeretünk a zöld füves teremben lenni, flipchartra írkálni, körbenézni rajtatok, közösen egy levegőt szívni, de a jelenlegi helyzetnek mégis van egy óriási előnye: az online skillek elsajátítása.  Ennek a szellemében terveztük újra a képzést és kerültek bele plusz elemek.

Extra 2 tantermi nap: a 8 napos képzésen túl két extra nappal bővítettük a képzést. Amint a helyzet engedi, lehetőséget biztosítunk nektek arra, hogy a gyakrolatvezetést, prezentációt, instrukcióadást személyes közegben is átéljétek és megtapasztaljátok, hogy miben más az online és offline térben például a csoportdinamika. A tantermi napok helyszíne Budapest. 

2 x 90 perc Zoomlabor: nem  várjuk el, hogy fekete-öves digitális platform ninja legyél és kisujjból tudd, hogy mikor jön jól egy Lino vagy Scrumblr tábla vagy mi van akkor, ha Zoom helyett Teams-szel kell dolgoznod. Az online platformok és eszközök használatára külön gyakorlólabor alkalmakat szervezünk.

mivel adunk többet, mint mások?

Jogtiszta tesztet használunk: a képzés során nemzetközileg elismert, validált DISC viselkedésprofilt használunk,  így nagy biztonsággal kialakítod az önazonos tréneri stílusodat. A személyiségtípusokról szerzett tudásodat azonban nemcsak a tréneri munkádban, hanem az életed minden területén fel tudod használni.

Külföldi továbbképzésen vehetsz részt: évről-évre sikerrel pályázunk az EU Erasmus+ programjában, ami lehetővé teszi, hogy oktatóink, résztvevőink 1-2 hetes külföldi módszertani továbbképzésen vegyenek részt – díjmentesen. A 2017 és 2020 között összesen 70 (!) oktatónk, junior és szenior trénerünk számára tudjuk ezt a lehetőséget biztosítani. Legyél Te a kiutazók egyike! 

Specializálódnál a képzés után?: nem engedjük el a kezed! Legyen szó szervezetfejlesztési- , önismereti-, értékesítési szakirányról, iránymutatást adunk, hogyan, és merre indulj el! 

Támogatunk végzett trénerként: segítünk megszervezi életed első, éles tréningjét! Biztosítjuk a hátteret (résztvevők toborzása, helyszín biztosítása), hogy neked csak a szakmaiságra kelljen figyelned!

Extra tréningalkalmak: korábbi végzőseink rendszeresen tartanak gyakorló tréningeket, ahol biztonságos közegben csiszolhatják tréningtematikájukat-módszereiket, mi pedig lehetőséget biztosítunk a jelenlegi hallgatóknak, hogy ezeken az alkalmakon díjmentesen vegyenek részt. 

extra támogatás hallgatóinknak 

A nyílt napjainkon az egyik leggyakoribb kérdés, hogy hogyan segítjük a nálunk végzettek elindulását.

Azt gondolhatod, hogy hiába sajátítod el a tréneri működés alapjait, ismersz meg módszertani eszközöket, és gyakorolsz, ez nem lesz elég ahhoz, hogy sikeres legyél a tréningpiacon.

A folyamatos tanulás, önképzés már nem elég.  A tehetség, kitartás, szorgalom és gyakorlás nem elég.  Ezek mind szükségesek, de önmagukban nem tudják segíteni az elindulásod. 

A piacon az sikeres, aki látható. 

Ha látható vagy, az nekünk is jó, mert a képzésünk színvonalát jelzi, ha minél több prosperáló, eredményes tréner végez nálunk. 

Ezért 2019-től olyan egyedülálló csomaggal bővítettük az alapképzést, amire nincs példa a piacon

Mit szólnál, ha Magyarország első és egyben piacvezető KKV marketing tanácsadó cége itt állna mögötted?

Ha valaki fogná kezed, és nemcsak elmondaná, hogy hogyan adj ajánlatot, építs énmárkát, alkoss árazási stratégiát, de a komplett akcióterved kidolgozásánál is ott lenne?

Ezt kapod meg díjmentesen, ha beiratkozol a 2020 nyarán startoló képzésünkre. 

 

a képzésről számokban:

képzési nap

végzett tréner az elmúlt években

tréningjáték és eszköz, komplett forgatókönyvvel

tőlük fogsz tanulni:

Medgyesi Krisztina, PCC

tréner, szervezetfejlesztő, coach

2005 óta foglalkozik csoportok és szervezetek fejlesztésével, illetve tart tréningeket és workshopokat. Alakított ki és valósított meg szervezet-fejlesztési, vezetőfejlesztési folyamatokat 15-től 1800 fős területekig, képzett facilitátorokat és szervezet-fejlesztőket Magyarországon és Montenegroban. 3 évig volt a Magyar Telekom Nyrt. csapatépítő tréningjeinek szakmai felelőse. Minősített ARPe©, GPOP™, Hogan, SHL és DISC visszajelző, fókusz tréner és PCC minősítésű coach. A  BME GTK Munka- és Szervezetpszichológia Mesterképzés óraadója.   

Piroska Tímea

tréner, felnőttképzési szakértő, coach

A Trénerképző szakmai vezetője, kommunikációs – PR szakember, executive coach, persolog® Viselekedésprofil-elemző. Több mint 17 éve dolgozik a felnőttképzésben; főként kommunikáció-fejlesztéssel foglalkozik, elsősorban személyes hatékonyságot erősítő programokkal. Felnőttképzési szakértőként számos képzési program kidolgozása köthető a nevéhez.  A Nyelviskolák Szakmai Egyesületének elnökségi tagja, a Pest Megyei Kormányhivatal és a Magyar Kereskedelmi- és Iparkamara regisztrált felnőttképzési szakértője. 

Szobonya László, MBA

szervezetfejlesztési és változásmenedzsment tanácsadó, coach, tréner

15 éves nemzetközi üzleti múlttal, közép- és felsővezetői tapasztalattal a háta mögött, közel másfél évtizede foglalkozik szervezet- és vezetőfejlesztéssel, szervezeti tanácsadással és executive coachinggal. Több éven át a Flow Coaching School mentora és co-trénere volt. A nemzetközi GPOP™ és ARPe© képzések szakértője és trénere. Komplex szervezetfejlesztési folyamatokat tervezett és kivitelezett, kiscsoportos train the trainer képzésektől a 200 fős össz-vállalati megmozdulásokig.

Máté Balázs

tréner, coach

Idestova 15 éve foglalkozik felnőttképzéssel.  9 évig nagyvállalati oldalon képzésfejlesztési szakemberként és belső trénerkent támogatta a kollégákat, 6 éven át pedig külsős, független tanácsadóként, trénerként dolgozta ki és valósította meg készségfejlesztő képzési programokat.

Munkája során nagyon szereti az új, kereten kívüli megközelítéseket, számára nagyon jó érzés látni a résztvevők fejlődését, apró sikereiket vagy éppen ámulatba ejtő áttöréseiket.

Korompay Kinga

tréner, coach, szervezetfejlesztési és HR tanácsadó

Közel 20 év tapasztalattal rendelkezik vállalati HR és szervezetfejlesztés területen. Erőssége a vezetői készségek fejlesztése, valamint a szervezeti és vezetői mediálás. Számos nagyvállalat fejlődését követte már nyomon. Komplex szervezetfejlesztési projektek kialakításában és HR rendszerek bevezetésében vett részt. Jól ismeri a nagyvállalati folyamatokat és a KKV-k működését is. Bármilyen területről legyen is szó munkáját maximális odaadással, türelemmel és szakértelemmel végzi.

Szathmári Edit

Közgazdász, tréner, szervezetfejlesztő, tanácsadó szakpszichológus, pszichodráma vezető

Trénerként, szervezetfejlesztőként arra törekszik, hogy azt és úgy adja, ami az adott pillanatban a legjobban és leghatékonyabban használható a fejlődés, az elérni kívánt cél és eredmény szempontjából, mind egyéni fejlesztési folyamatokban, mind csoportokkal, szervezetekkel dolgozva. Tizenkét év nagyvállalati „belső”, és négy év tanácsadói „külső” tapasztalata van egyéni és csoportos képzés-fejlesztés tervezéséről, megvalósításáról, szépségeiről és nehézségeiről.  Vezetett képzés-fejlesztési csapatot, belső tréneri csapatot, képzett trénereket. Úgy gondolja, hogy egy egyén és egy szervezet is akkor képes a legtöbbre, amikor az erősségeit használva alkot és fejlődik. Abban segíti azokat, akikkel dolgozik, hogy ezt az utat megtalálják, és ebben örömüket leljék

ezt fogod tanulni:

ÖNISMERET

Az önismeret szerepe a hatékony kommunikációban

 • Önismeret-, identitás-, személyiség- és közösségfejlesztő gyakorlatok
 • Ön- és társismereti tapasztalatok
 • Az önmegítélés pontossága énfeltáró gyakorlatokon keresztül
 • Bizalom és önbizalom forrásai

CSOPORTVEZETÉSI ISMERETEK

 • Csoportvezetési stílusok
 • Csoportfejlődés
 • Csoportdinamika
 • Csoportszerepek

KOMMUNIKÁCIÓS TECHNIKÁK

 • Kommunikációs stratégiák
 • Érvelési stílusok
 • Érvelés felépítése
 • Szó és testbeszéd összhangja
 • A partnerek cselekvésre ösztönzéseű
 • Konszenzus kialakítása

KONFLIKTUSKEZELÉS

 • A konfliktus forrása, formái, fázisai
 • A különféle konfliktuskezelő stratégiák előnyeinek, hátrányainak, veszélyeinek, következményeinek megismerése
 • A konfliktuskezelés lépései
 • A konfliktus megelőzéséhez szükséges készségek kialakítása
 • Asszertivitás és kooperáció

TRÉNERI IDENTITÁS

 • A tréning „szertartásai” – ajánlott (kötelező?) elemek, keretek
 • A felnőttkori tanulás
 • A tréning fogalma, típusai, irányzatok, trendek
 • A tréner felelőssége
 • A tréner szerepe
 • A tréner személyisége
 • Milyen a jó tréner?

PREZENTÁCIÓS ISMERETEK

A beszédek típusai és jellemző

 • A prezentáció megtervezése a témához és közönséghez illesztve
 • Pozitív első benyomás, hitelesség megteremtése, hatásos nyitás, figyelem felkeltése
 • Figyelem fenntartásának eszközei
 • Kreatív ötletek, az idő bemérése
 • Vizuális segédeszközök használata
 • Non verbális kommunikáció
 • Lezárás, kérdések és nehéz helyzetek kezelése

CSAPATÉPÍTÉSI ISMERETEK + VIZSGANAP

 • A csapatkohézió: mitől lesz, vagy miért nincs
 • A helyszínválasztás: lehetőségek, feltételek, elvárások
 • A feladatok kiválasztása: feladat, vagy játék? Mi alapján állítjuk össze a programot.
 • A csapat összetétele: a létszám, a kor, a fizikai és mentális képességek figyelembe vétele
 • Együttműködést fejlesztő tréning, vagy „csak” csapatépítés?
 • Mi legyen a tréner bőröndjében: kellékek, eszközök, kiegészítők?
 • Időjárás: mi lesz, ha esik, ha fúj, ha meleg van?
 • A csoportbontás szerepe, fontossága és nehézségei
 • A verseny, a versenyhelyzet haszna és káros hatása

Később egyeztetett időpont

 

 • Énmárka-építés
 • Jelenlét a közösségi térben
 • A piac szegmentálása
 • Célcsoport meghatározás, célcsoport-specifikus kommunikáció
 • Tartalommarketing, mint versenyelőny

képzési napok:

Kezdés: 2020. július 4., szombat

További képzési napok:

2020. július 11., szombat

2020. július 18., szombat

2020. július 25.,  szombat

2020. augusztus 1., szombat

2020. augusztus 8., szombat

2020. augusztus 15-16., szombat-vasárnap

Az Extra személyes gyakorló napok időpontjait a járványügyi helyzet figyelembe vételével, a csoport tagjaival közösen fogjuk meghatározni.

Az online platformok és eszközök használatáról szóló gyakorlólaborokat a csoport tagjaival közösen jelöljük ki. 

EDDIG JÓL HANGZIK; MIK AZ OPCIÓK?

Itt tudsz regisztrálni a nyílt napra:

Benne vagyok, tréner leszek!

A képzés kihagyhatatlan, de úgy fair, hogy szóljak:  ezt a programot nem indítjuk folyamatosan. Szuper trénereket szeretnénk képezni, és nem hígitani a piacot.  
Töltsd ki az alábbi űrlapot, hogy biztosan legyen helyed!

csak olyan termékre lehet ürlapot létrehozni, aminek a course_idja szerepel a konfigurációban

rólunk mondták:

Rengeteg elméleti tudást kaptunk szóban, nyomtatott formában és digitálisan is. Az elmélet mellett az oktatók hihetetlen tapasztalatának köszönhetően rengeteg gyakorlati megoldással is foglalkoztunk a képzés alatt. Az önismereti munkának köszönhetően teljesen megváltozott a világ szemléletem a képzés végére, és ami a legjobb, hogy a vizsga után sem engedték el a kezünket, egy nagyszerű közösség tagja lettem annak köszönhetően, hogy jelentkeztem a képzésre.

Hesp Viktor

Igyekszem az életemet úgy irányítani, hogy ne bánjak meg semmit… azt is meg tudom mondani, hogy mik voltak azok a tettek vagy döntések melyek meghatározóak és jelentősek voltak az életemben. A programotokon való részvétel egy ilyen döntés és élmény volt számomra. Nagyon sokat tanultam tőletek és kaptam egy olyan erős alapot amit szorgalommal és hittel megerősíthetek. Az, hogy fogok e a jövőben is képzést választani az Antenernél nem kérdés.

Fickert Gábor

A trénerképzés minden percét élveztem! Eleinte úgy éreztem, hogy “csak” résztvevő vagyok egy lebilincselő tréningen, magamról tanultam, már ezért megérte volna! De csakhamar gyakorlati feladatokat kaptunk és rájöttem, hogy szinte észrevétlenül sokkal többet is kaptam; fontos kulisszatitkokat és egy remek, támogató szakmai közösséget. Ajánlom minden leendő trénernek, de bárki másnak is, aki embereket vezet.

Kis-Szitár Zsófia

gyakran ismételt kérdésekre megnyugtató válaszok

Hol lesz a képzés?

Budapesten, tömegközlekedéssel és autóval is egyaránt könnyen megközelíthető helyen, a  Klinikák metrómegállótól 5 percre, az Antener Tréningközpontjában (1096, Budapest, Thaly Kálmán u. 16-18. fsz.)

Milyen papírt ad a képzés?

A képzést a Nemzeti Szakképzési és Felnőttképzési Intézet engedélyezte: “Tréneri kompetenciák fejlesztése” címmel E-000410/2014/D005 számon, így államilag elismert tanúsítvány szerezhető, amennyiben nem léped túl a  hiányzási küszöböt, és a vizsgát is sikeresen teljesíted. 

Hogyan tudok fizetni? 

Jelentkezésed után díjbekérőt állítunk ki neked, melyet átutalással vagy készpénzben tudsz kiegyenlíteni. Ezután fogod megkapni a képzés díjáról szóló számlát, vagyis a nyílt napon még nem kell fizetned semmit!

Dolgozunk a bankkártyás fizetési opció megoldásán is. 

Tényleg nincs semmilyen egyéb költség?

Tényleg nincs. A képzés engedélyezett, ezért nem terheli ÁFA, vagyis annyit fizetsz, amennyit a fenti táblázatban látsz. A jegyzetek és segédanyagok (többszáz oldal) díját a képzés ára tartalmazza. Sőt, minden egyes képzési napon kávét, teát és frissítőket is kapsz. 

Mennyit hiányozhatok? 

Tudjuk, hogy bármi közbejöhet, erre már a program megalkotásakor is gondoltunk. Maximum két képzési napról hiányozhatsz, melynek anyagát elektronikusan és utólag nyomtatott formában is megkapsz.

Miből áll a vizsga?

Minden résztvevő egy kb. 30 perces tréningblokkot fog megtervezni és levezetni a csoportnak, ezen felül egy egynapos tréning tematikáját is be kell majd nyújtanod.

Van valamilyen kedvezmény a képzés díjából? 

30.000 Ft kedvezménnyel tudnak részt venni a képzésen azok, akik eljönnek a nyílt napra, így a teljes képzés 319.000 Ft-ba kerül. 

Ha részletfizetést szeretnél kérni, arra is van lehetőség! A képzés indulásáig a képzési díj felét kell befizetned, a fennmaradó összeget pedig a következő hónapban. Így a pénztárcádat sem terheli meg annyira. 

Van még kérdésem, hol tehetem fel?

A képzést, mint engedélyezett felnőttképzést az Antener Oktatásszervező Kft. szervezi. Ügyfélszolgálatunkat hétköznapokon 9.00-17.00 közt a következő módokon éred el:

 • E-mailben a hello@trenerkepzo.hu címen
 • Telefonon a 06 20 264 5259-es számon 
 • A járványügyi helyzet miatt személyes ügyfélszolgálatunk szünetel, de előre egyeztetett időpontban, a higiénés előírások betartásával szívesen fogadunk irodánkban is  a 1096, Budapest, Thaly Kálmán u. 16-18. fsz. Okt. címen.

A trenerkepzo.hu az Antener Oktatásszervező Kft.által üzemeltetett oldal. Felnőttképzési engedélyszámunk: E-000410/2014.

Adatvédelmi azonosítószámunk: NAIH-124642/2017   Adatvédelmi irányelvek

Jogi nyilatkozat

Általános szerződési feltételek

X