Barion Pixel

Online nyílt nap: 2024. szeptember 5. (csütörtök), 18.00

 Legyél tréner és

irányítsd az életed!

Új szakma, sok pénz, szabadság

Mindig is tréner akartál lenni, nyitott személyiség vagy, aki szeret problémákat megoldani, másoknak segíteni, hogy elérjék a céljukat. Hogyan aknázd ki még jobban a benned rejlő lehetőséget?

Visszamennél a munkaerőpiacra, de a korábbi munkahelyed helyett mást keresnél. Merre indulj?

Talán neked is ismerős: a kollegák kiborítanak, a főnököd nem támogat,  ez pedig ahhoz vezet, hogy elveszted a lelkesedésedet… mi a megoldás?

Legyél tréner!

Mit ad neked ez a hivatás?

 • nő az önismereted
 • a saját életedet is jobban tudod majd kezelni: működő, kipróbált stratégiákat kapsz a konfliktuskezelés, az asszertív kommunikáció, vagy épp a motiváció területén
 • te döntöd el, mikor, mennyit és milyen területen dolgozol
 • új emberekkel találkozol, akikkel kölcsönösen tudjátok inspirálni egymást
 • továbbképzésekkel egy-egy tréningterület szakértőjévé is válhatsz (már akár 2 év alatt!!)

Ezt adja neked a tréneri szakma.  

Ma az egyetlen olyan szakma az oktatási piacon, ahol a junior trénerek 50.000- 100.000 Ft-os napidíjat kaphatnak, ha pedig specializálódsz akár 200.000-400.000 Ft-os díjat is kaphatsz naponta.

Az online nyílt napig már csak:

Nap

:

Óra

:

Perc

:

Mp

Mit kapsz ettől a képzéstől?

 • ha már segítő foglalkozású vagy (pl. coach)  rengeteg eszközzel tudod gazdagítani a segítői munkádat vagy épp új piacok nyílhatnak meg neked
 • biztonságos, támogató közegben ismerkedsz meg  szakma rejtelmeivel, őszinte visszajelzésekkel segítünk megtalálni a saját tréneri hangod
 • élményalapú, gyakorlatorientált képzésen veszel részt, ahol „élesben” is megtapasztalhatod a tréneri munka számos elemét, például, hogy hogyan nyiss meg egy tréninget,  hogyan vezess le egy játékot, milyen résztvevői kérdésekre kell felkészülnöd, mit csinálj, ha becsődöl a technika
 • a képzés végére rendelkezni fogsz azzal az eszköztárral, ami ahhoz kell, hogy a  tréningszervezés teljes folyamatát végigvidd;  elő tudod készíteni, meg tudod tervezni és le tudod vezetni az alapvető tréningtípusokat.
 • telepakoljuk a virtuális tréneri bőröndödet: megmondjuk, hogy milyen eszközöket, segédanyagokat kell mindenképp beszerezned (és mi ami opcionális), hogy a tréningjeid résztvevői már rögtön azt érezzék: profival van dolguk.

most biztosan az jár a fejedben:

"EZ NEKEM ÚGYSE MENNE...."

Nézd, nem ismerlek személyesen. De ha van munkatapasztalatod, dolgoztál már emberekkel bármilyen szektorban, nyitott és empatikus személyiséged van, akkor minden adottságod megvan ahhoz, hogy tréner légy. A szakma csínyjának elsajátítására pedig itt ez a tanfolyam.

"EZ IS CSAK EGY TANFOLYAM, AHOL NEM LEHET GYAKORLATOT SZEREZNI"

Más képzőknél ez lehet, hogy így van. Mi azonban büszkék vagyunk arra, hogy a trénerképző hallgatói nem a száraz elméletet tanulják, hanem élesben is kipróbálják magukat a képzés során. Hiszen hogy tudnál tapasztalatot szerezni, ha csak tanulsz róla, nem igaz?

"NEM TUDOK OTT LENNI MINDEN KÉPZÉSI NAPON..."

Tudjuk, hogy bármi közbejöhet, erre már a program megalkotásakor is gondoltunk. Maximum két képzési napról (4 fél napról) hiányozhatsz, melynek anyagát elektronikusan és utólag nyomtatott formában is megkapod.

"KAPOK VALAMILYEN PAPÍRT A VÉGÉN?"

Bejelentett és engedéllyel rendelkező felnőttképző intézmény vagyunk. A képzés végén a Felnőttképzési Adatszolgáltatási Rendszerből generált Tanúsíványt kapsz a képzés sikeres elvégézésről, mellé pedig egy kiegészítőt, melyen szerepel, milyen tréneri kompetenciákat sajátítottál el.

"LESZ MUNKÁM, HA VÉGZETT TRÉNER LESZEK?"

Cégek százai adtak be pályázatot a GINOP és VEKOP program keretein belül, és már el is indultak ezek a képzések! Ez azt jelenti, hogy az elkövetkező két évben több ezer tréningnap fog megvalósulni. Csak rajtad áll, hogy részese akarsz-e ezeknek lenni, tőlünk minden segítséget megkapsz. Ha pedig inkább a nyílt tréningek irányába mozdulnál el, most igazán nyitott az új hangokra, és az újszerű képzésekre a piac. Itt leszünk, és fogjuk a kezed!

"MIÉRT EZT A KÉPZÉST VÁLASSZAM?"

Nézz szét a piacon, és dönts. Vannak képzők amelyek 1 éves trénerképzést kínálnak. Ha nem akarsz egy évet várni arra, hogy trénerként dolgozhass, (és ki tudja, hogy addigra leszerződnek e a cégek a trénerekkel már a pályázatos képzésekre), akkor jó helyen jársz nálunk. Van egyetemi trénerképzés is – ha fontos, hogy ilyen papírod legyen, akkor nem mi vagyunk a te helyed, bár őszintén szólva az egyetemeken nem a gyakorlati tudás átadásán van a hangsúly… És persze vannak, akik minket másolnak akár az árképzés akár a tematika, akár az óraszám tekintetében. Miért ott tanulj, ha megkaphatod az eredetit is? 🙂

"MIT LEHET 80 ÓRA ALATT MEGTANULNI?"

Alul látod a témákat, a képzés felépítését. Ha pedig ez nem lenne elég meggyőző: az egyetlen olyan trénerképző program ez ma Magyarországon, ahol kipróbált és működő know-how-t fogsz kapni, megalkottuk a Tréneri Gyakorlatok Nagykönyvét  angol és magyar nyelvű tréning-forgatókönyvekkel. tematikusan összeállított több, mint 100 instant, azonnal bevethető kipróbált gyakorlattal és játékkal, és a tréneri munkához elengedhetetlen ismeretekkel, hogy már a képzés után azonnal tudj tréningeket tartani.

"MI VAN, HA MÉGSEM TETSZIK A KÉPZÉS?"

Trénereink összesen közel 100 év tapasztalatával, több, mint ezer tréningnappal a hátuk mögött szívüket-lelküket beleteszik ebbe a képzésbe – de ne nekem higgy: hogy lásd, mennyire biztosak vagyunk a dolgunkban: vegyél részt az online demo esten vagy kérj ingyenes konzultációt, ahol magad is meggyőződhetsz arról, hogy milyen hangulatban és szakmai háttérrel fog zajlani a képzés. Gyere el, és dönts utána!

Online vagy offline?

A COVID helyzet  nemcsak minket tett próbára, de az egész szakmát. Továbbra is hiszünk a személyes kontaktus erejében, de azt is látjuk-tapasztaljuk, hogy a jövő normáinak nem tudunk már a múlt eszközeivel eleget tenni.

A tréningek nem lesznek már ugyanolyanok: trénerként számolnod kell azzal, hogy eszköztáradat az online tér ismeretével-használatával kell bővítened. A személyesen tartott képzések mellett a jövőben egyre erőteljesebben fognak megjelenni az online megoldások – most még fel tudsz készülni ezekre a kihívásokra!

Hiszünk abban, hogy erre a helyzetre lehetőségként kell tekintenünk mindannyiónknak. Mi továbbra is szeretünk a zöld füves teremben lenni, flipchartra írkálni, körbenézni rajtatok, közösen egy levegőt szívni, de a jelenlegi helyzetnek mégis van egy óriási előnye: az online skillek elsajátítása.  Ennek a szellemében terveztük újra a képzést és kerültek bele plusz elemek.

 

mivel adunk többet, mint mások?

Jogtiszta tesztet használunk: a képzés során nemzetközileg elismert, validált DISC viselkedésprofilt használunk,  így nagy biztonsággal kialakítod az önazonos tréneri stílusodat. A személyiségtípusokról szerzett tudásodat azonban nemcsak a tréneri munkádban, hanem az életed minden területén fel tudod használni.

Külföldi továbbképzésen vehetsz részt: évről-évre sikerrel pályázunk az EU Erasmus+ programjában, ami lehetővé teszi, hogy oktatóink, résztvevőink 1-2 hetes külföldi módszertani továbbképzésen vegyenek részt – díjmentesen. A 2017 és 2022 között összesen 88 (!) oktatónk, junior és szenior trénerünk számára tudjuk ezt a lehetőséget biztosítani. Legyél Te a kiutazók egyike! 

Specializálódnál a képzés után?: nem engedjük el a kezed! Legyen szó szervezetfejlesztési- , önismereti-, értékesítési szakirányról, iránymutatást adunk, hogyan, és merre indulj el! 

Támogatunk végzett trénerként: segítünk megszervezi életed első, éles tréningjét! Biztosítjuk a hátteret (résztvevők toborzása, helyszín biztosítása), hogy neked csak a szakmaiságra kelljen figyelned!

Extra tréningalkalmak: korábbi végzőseink rendszeresen tartanak gyakorló tréningeket, ahol biztonságos közegben csiszolhatják tréningtematikájukat-módszereiket, mi pedig lehetőséget biztosítunk a jelenlegi hallgatóknak, hogy ezeken az alkalmakon díjmentesen vegyenek részt. 

extra támogatás hallgatóinknak 

A nyílt napjainkon az egyik leggyakoribb kérdés, hogy hogyan segítjük a nálunk végzettek elindulását.

Azt gondolhatod, hogy hiába sajátítod el a tréneri működés alapjait, ismersz meg módszertani eszközöket, és gyakorolsz, ez nem lesz elég ahhoz, hogy sikeres legyél a tréningpiacon.

A folyamatos tanulás, önképzés már nem elég.  A tehetség, kitartás, szorgalom és gyakorlás nem elég.  Ezek mind szükségesek, de önmagukban nem tudják segíteni az elindulásod. 

A piacon az sikeres, aki látható. 

Ha látható vagy, az nekünk is jó, mert a képzésünk színvonalát jelzi, ha minél több prosperáló, eredményes tréner végez nálunk. 

Ezért 2019-től olyan egyedülálló csomaggal bővítettük az alapképzést, amire nincs példa a piacon

Mit szólnál, ha Magyarország első és egyben piacvezető KKV marketing tanácsadó cége itt állna mögötted?

Ha valaki fogná kezed, és nemcsak elmondaná, hogy hogyan adj ajánlatot, építs énmárkát, alkoss árazási stratégiát, de a komplett akcióterved kidolgozásánál is ott lenne?

Ezt kapod meg díjmentesen, ha beiratkozol a most startoló képzésünkre. 

 

a képzésről számokban:

képzési alkalom

végzett tréner az elmúlt években

tréningjáték és eszköz, komplett forgatókönyvvel

tőlük fogsz tanulni:

Medgyesi Krisztina, PCC

tréner, szervezetfejlesztő, coach

2005 óta foglalkozik csoportok és szervezetek fejlesztésével, illetve tart tréningeket és workshopokat. Alakított ki és valósított meg szervezet-fejlesztési, vezetőfejlesztési folyamatokat 15-től 1800 fős területekig, képzett facilitátorokat és szervezet-fejlesztőket Magyarországon és Montenegroban. 3 évig volt a Magyar Telekom Nyrt. csapatépítő tréningjeinek szakmai felelőse. Minősített ARPe©, GPOP™, Hogan, SHL és DISC visszajelző, fókusz tréner és PCC minősítésű coach. A  BME GTK Munka- és Szervezetpszichológia Mesterképzés óraadója.

Piroska Tímea, PCC

tréner, felnőttképzési szakértő, coach

A Trénerképző szakmai vezetője, kommunikációs – PR szakember, executive coach, persolog® Viselekedésprofil-elemző. Több mint 17 éve dolgozik a felnőttképzésben; főként kommunikáció-fejlesztéssel foglalkozik, elsősorban személyes hatékonyságot erősítő programokkal. Felnőttképzési szakértőként számos képzési program kidolgozása köthető a nevéhez.  A Nyelviskolák Szakmai Egyesületének elnökségi tagja, a Pest Megyei Kormányhivatal és a Magyar Kereskedelmi- és Iparkamara regisztrált felnőttképzési szakértője.

Szobonya László, MBA

szervezetfejlesztési és változásmenedzsment tanácsadó, coach, tréner

15 éves nemzetközi üzleti múlttal, közép- és felsővezetői tapasztalattal a háta mögött, közel másfél évtizede foglalkozik szervezet- és vezetőfejlesztéssel, szervezeti tanácsadással és executive coachinggal. Több éven át a Flow Coaching School mentora és co-trénere volt. A nemzetközi GPOP™ és ARPe© képzések szakértője és trénere. Komplex szervezetfejlesztési folyamatokat tervezett és kivitelezett, kiscsoportos train the trainer képzésektől a 200 fős össz-vállalati megmozdulásokig.

Bártfai Krisztina

Készségfejlesztő tréner, Coach, Team Coach

Több mint 20 éve foglalkozik tréningcsoportok vezetésével. Egy multinacionális vállalat belsős trénereként kezdte pályafutását, ahol speciális tudást és látásmódot adott a belsős tréneri lét. Szabadúszó trénerként hasznos tapasztalatok szerzett a gazdaság különféle területein. Dolgozott többek között gyártó cégekkel, pénzintézetekkel, állami és gyógyszeripari cégekkel.

Témák, amelyekben tapasztalatokat szerzett: train the trainer programok, készségfejlesztő tréningek, értékesítők, felső és középvezetők szakmai és eladás-technikai képzése; szakmai tankönyvek, kommunikációs, eladás-technikai, személyiségfejlesztő, csapatépítő tréningek forgatókönyvek írásában, a tréningek lebonyolításában. Trénerként és coachként is a legfontosabb számára, hogy biztonságos légkört teremtsen, amelyben kliensei és résztvevői kibontakozhatnak.

ezt fogod tanulni:

ÖNISMERET

Az önismeret szerepe a hatékony kommunikációban

 • Önismeret-, identitás-, személyiség- és közösségfejlesztő gyakorlatok
 • Ön- és társismereti tapasztalatok
 • Az önmegítélés pontossága énfeltáró gyakorlatokon keresztül
 • Bizalom és önbizalom forrásai

CSOPORTVEZETÉSI ISMERETEK

 • Csoportvezetési stílusok
 • Csoportfejlődés
 • Csoportdinamika
 • Csoportszerepek

KOMMUNIKÁCIÓS TECHNIKÁK

 • Kommunikációs stratégiák
 • Érvelési stílusok
 • Érvelés felépítése
 • Szó és testbeszéd összhangja
 • A partnerek cselekvésre ösztönzéseű
 • Konszenzus kialakítása

KONFLIKTUSKEZELÉS

 • A konfliktus forrása, formái, fázisai
 • A különféle konfliktuskezelő stratégiák előnyeinek, hátrányainak, veszélyeinek, következményeinek megismerése
 • A konfliktuskezelés lépései
 • A konfliktus megelőzéséhez szükséges készségek kialakítása
 • Asszertivitás és kooperáció

TRÉNERI IDENTITÁS

 • A tréning „szertartásai” – ajánlott (kötelező?) elemek, keretek
 • A felnőttkori tanulás
 • A tréning fogalma, típusai, irányzatok, trendek
 • A tréner felelőssége
 • A tréner szerepe
 • A tréner személyisége
 • Milyen a jó tréner?

PREZENTÁCIÓS ISMERETEK

A beszédek típusai és jellemző

 • A prezentáció megtervezése a témához és közönséghez illesztve
 • Pozitív első benyomás, hitelesség megteremtése, hatásos nyitás, figyelem felkeltése
 • Figyelem fenntartásának eszközei
 • Kreatív ötletek, az idő bemérése
 • Vizuális segédeszközök használata
 • Non verbális kommunikáció
 • Lezárás, kérdések és nehéz helyzetek kezelése

CSAPATÉPÍTÉSI ISMERETEK + VIZSGANAP

 • A csapatkohézió: mitől lesz, vagy miért nincs
 • A helyszínválasztás: lehetőségek, feltételek, elvárások
 • A feladatok kiválasztása: feladat, vagy játék? Mi alapján állítjuk össze a programot.
 • A csapat összetétele: a létszám, a kor, a fizikai és mentális képességek figyelembe vétele
 • Együttműködést fejlesztő tréning, vagy „csak” csapatépítés?
 • Mi legyen a tréner bőröndjében: kellékek, eszközök, kiegészítők?
 • Időjárás: mi lesz, ha esik, ha fúj, ha meleg van?
 • A csoportbontás szerepe, fontossága és nehézségei
 • A verseny, a versenyhelyzet haszna és káros hatása

Később egyeztetett időpont

 

 • Énmárka-építés
 • Jelenlét a közösségi térben
 • A piac szegmentálása
 • Célcsoport meghatározás, célcsoport-specifikus kommunikáció
 • Tartalommarketing, mint versenyelőny

képzési napok:

A képzésünk időpontjai:

hamarosan közzétesszük a képzési időpontokat. 

EDDIG JÓL HANGZIK; MIK AZ OPCIÓK?

Itt tudsz regisztrálni a nyílt napra:

Benne vagyok, tréner leszek!

A képzés kihagyhatatlan, de úgy fair, hogy szóljak:  ezt a programot nem indítjuk folyamatosan. Szuper trénereket szeretnénk képezni, és nem hígitani a piacot.  
Töltsd ki az alábbi űrlapot, hogy biztosan legyen helyed!

rólunk mondták:

Rengeteg elméleti tudást kaptunk szóban, nyomtatott formában és digitálisan is. Az elmélet mellett az oktatók hihetetlen tapasztalatának köszönhetően rengeteg gyakorlati megoldással is foglalkoztunk a képzés alatt. Az önismereti munkának köszönhetően teljesen megváltozott a világ szemléletem a képzés végére, és ami a legjobb, hogy a vizsga után sem engedték el a kezünket, egy nagyszerű közösség tagja lettem annak köszönhetően, hogy jelentkeztem a képzésre.

Hesp Viktor

Igyekszem az életemet úgy irányítani, hogy ne bánjak meg semmit… azt is meg tudom mondani, hogy mik voltak azok a tettek vagy döntések melyek meghatározóak és jelentősek voltak az életemben. A programotokon való részvétel egy ilyen döntés és élmény volt számomra. Nagyon sokat tanultam tőletek és kaptam egy olyan erős alapot amit szorgalommal és hittel megerősíthetek. Az, hogy fogok e a jövőben is képzést választani az Antenernél nem kérdés.

Fickert Gábor

A trénerképzés minden percét élveztem! Eleinte úgy éreztem, hogy „csak” résztvevő vagyok egy lebilincselő tréningen, magamról tanultam, már ezért megérte volna! De csakhamar gyakorlati feladatokat kaptunk és rájöttem, hogy szinte észrevétlenül sokkal többet is kaptam; fontos kulisszatitkokat és egy remek, támogató szakmai közösséget. Ajánlom minden leendő trénernek, de bárki másnak is, aki embereket vezet.

Kis-Szitár Zsófia

gyakran ismételt kérdésekre megnyugtató válaszok

Hol lesz a képzés?

Online térben (Zoom.)

A tantermi nap: Budapesten, tömegközlekedéssel és autóval is egyaránt könnyen megközelíthető helyen, a  Klinikák metrómegállótól 5 percre, az Antener Tréningközpontjában (1096, Budapest, Thaly Kálmán u. 16-18. fsz.)

Milyen papírt ad a képzés?

A képzés elvégzésével a Felnőttképzési Adatszolgáltatás Rendszeréből generált Tanúsítványt kapják a résztvevők amennyiben teljesítik a képzés feltételeit, azaz nem lépik túl a hiányzási küszöböt, valamint a tréningtervüket leadják és vizsgájukat is sikeresen teljesítik. A képzés teljesítése után kiadott tanúsítványt szakképesítést és szakképzettséget nem tanúsít. 

Hogyan tudok fizetni? 

Jelentkezésed után díjbekérőt állítunk ki neked, melyet átutalással tudsz kiegyenlíteni. Ezután fogod megkapni a képzés díjáról szóló számlát, vagyis a nyílt napon még nem kell fizetned semmit!

Dolgozunk a bankkártyás fizetési opció megoldásán is. 

Tényleg nincs semmilyen egyéb költség?

Tényleg nincs; vagyis annyit fizetsz, amennyit a fenti táblázatban látsz. A jegyzetek és segédanyagok (többszáz oldal) díját a képzés ára tartalmazza. Sőt, a tantermi képzési napon kávét, teát és frissítőket is kapsz. 

Mennyit hiányozhatok? 

Tudjuk, hogy bármi közbejöhet, erre már a program megalkotásakor is gondoltunk. Maximum két képzési napról (4 fél napról) hiányozhatsz, melynek anyagát elektronikusan és utólag nyomtatott formában is megkapod.

Miből áll a vizsga?

Minden résztvevő egy kb. 30 perces tréningblokkot fog megtervezni és levezetni a csoportnak, ezen felül egy egynapos tréning tematikáját is be kell majd nyújtanod.

Van valamilyen kedvezmény a képzés díjából? 

Bruttó 50.800 Ft kedvezménnyel tudnak részt venni a képzésen azok, akik részt vesznek a nyílt napra, így a teljes képzés 544.830 Ft-ba kerül. 

Ha részletfizetést szeretnél kérni, arra is van lehetőség! A képzés indulásáig a képzési díj felét kell befizetned, a fennmaradó összeget pedig a következő hónapban. Így a pénztárcádat sem terheli meg annyira. 

Van még kérdésem, hol tehetem fel?

A képzést, mint engedélyezett felnőttképzést az Antener Oktatásszervező Kft. szervezi. Ügyfélszolgálatunkat hétköznapokon 9.00-17.00 közt a következő módokon éred el:

 • E-mailben a hello@trenerkepzo.hu címen
 • Telefonon a 06 20 264 5259-es számon 
 • A járványügyi helyzet miatt személyes ügyfélszolgálatunk szünetel, de előre egyeztetett időpontban, a higiénés előírások betartásával szívesen fogadunk irodánkban is  a 1096, Budapest, Thaly Kálmán u. 16-18. fsz. Okt. címen.

A trenerkepzo.hu az Antener Oktatásszervező Kft.által üzemeltetett oldal. Felnőttképzési engedélyszámunk: E-000410/2014.

Adatvédelmi azonosítószámunk: NAIH-124642/2017   Adatvédelmi irányelvek

Jogi nyilatkozat

Általános szerződési feltételek

X