Barion Pixel

rólunk

küldetésünk

 

Szeretnénk a tréneri-fejlesztői szakma minőségét és brandjét emelni. Olyan trénereket akarunk képzeni akikre büszkék lehetünk, és akik büszkék arra, hogy az Antener Trénerképzőn végeztek.

Szüntelenül törekszünk arra, hogy az alapkompetenciák fejlesztése mellett naprakész tudást kapjanak a képzéseink résztvevői, és többféle szemléletet is elsajátítsanak.   

Az Antener Kft. 2014 óta engedélyezett felnőttképző intézményként biztosít képzési szolgáltatásokat vállalati ügyfeleknek és magánszemélyeknek egyaránt. Engedélyszámunk: E-000410/2014

 

ezek vagyunk mi

Ismerj meg minket, és keress bátran, ha kérdésed van!

Lakatos Norbert

Lakatos Norbert

Ügyvezető

Piroska Tímea

Piroska Tímea

Ügyvezető, Szakmai Vezető

Oláh Judit

Oláh Judit

Key Account Manager

vezető trénereink

Ők azok, akik magas szakmai színvonal mellett szívüket-lelküket is beleteszik egy-egy képzési folyamatba;  ezt hallgatóink visszajelzései is alátámasztják.

Medgyesi Krisztina, PCC

Tréner, Szervezetfejlesztő, Coach

2005 óta foglalkozik csoportok és szervezetek fejlesztésével, illetve tart tréningeket és workshopokat. Dolgozik felsővezetőkkel és gyári munkásokkal, a multik világában és a nonprofit szektorban is. Alakított ki és valósított meg szervezetfejlesztési, vezetőfejlesztési folyamatokat 15-től 1800 fős területekig, képzett facilitátorokat és szervezetfejlesztőket Magyarországon és Montenegroban. 3 évig volt a Magyar Telekom Nyrt. csapatépítő tréningjeinek szakmai felelőse. Minősített ARPe©, GPOP™, Hogan, SHL és DISC visszajelző, fókusz tréner és PCC minősítésű coach. A  BME GTK Munka- és Szervezetpszichológia Mesterképzés óraadója.

Piroska Tímea, PCC

Tréner, Felnőttképzési szakértő

Több mint 17 éve dolgozik a felnőttképzésben; főként kommunikáció-fejlesztéssel foglalkozik, elsősorban személyes hatékonyságot erősítő programokkal. Felnőttképzési szakértőként számos képzési program kidolgozása köthető a nevéhez.  Rendszeresen tart továbbképzéseket és vesz részt tanárok és trénerek kompetencia-fejlesztésében és kiválasztásában, jelenleg is több képző intézmény szakmai felügyeletét végzi.  Képzési vezetőként több, mint 100 oktatót irányít. OH kártya-instruktor, Persolog® Viselkedésprofil-tanácsadó. Jelenleg Cambridge-ben tanul Executive Coachingot. 

Szobonya László

Tréner, Szervezetfejlesztési és változásmenedzsment tanácsadó, Coach

15 éves nemzetközi üzleti múlttal, közép- és felsővezetői tapasztalattal a háta mögött, közel másfél évtizede foglalkozik szervezet- és vezetőfejlesztéssel, szervezeti tanácsadással és executive coachinggal. Több éven át a Flow Coaching School mentora és co-trénere volt. A nemzetközi GPOP™ és ARPe© képzések szakértője és trénere. Komplex szervezetfejlesztési folyamatokat tervezett és kivitelezett, kiscsoportos train the trainer képzésektől a 200 fős össz-vállalati megmozdulásokig. 

Sárándi Andrea

Pszichológus, Coach, Tréner

Az emberek iránti érdeklődése folyamatos tanulásra késztette élete során. Mielőtt pszichológussá vált, tanult Gordon-tréninget (Kossuth Lajos Tudományegyetem), coachingot (Business Coach Szakmai Közösség). Pszichológusi végzettségét Debrecenben (alapképzés) illetve Szegeden (mesterképzés klinikai szakirányon) szerezte meg. Módszertani továbbképzései során kognitív és viselkedésterápiát (SOTE VIKOTE), autogén tréninget, valamint tranzakcióanalízist (PTSTA) tanult.  A debreceni képzésen az önismeret, tréneri identitás, konfliktuskezelés, csoportkezelés ismereteit tanítja.

Balázs Katalin

Pszichológus, tréner

Az emberek sokszínűségének és a társas folyamatok megértésének igénye vezette elkötelezett pályaválasztását. Évekig élt multikulturális környezetben, ami meghatározza szemléletét. A Debreceni Egyetemen több, mint tíz éve oktat pszichológusokat. Az oktatás jelentőségét elsősorban a szemléletformálásban, másodsorban az információátadásban látja. Az Alkalmazott Pszichológia folyóirat módszertani rovatvezetője. Munkalélektani felmérések, elemzések során a szervezeti hierarchia legkülönbözőbb szintjeivel találkozik. A motiválásban és az őszinte visszajelzés erejében hisz. 2002 óta tart konferencia előadásokat és küldetésének érzi, hogy a csontszáraz anyagokat fogyaszthatóvá tegye a hallgatói számára.

dr. Balajthy Bernadett, PCC

mediátor, tréner, okleveles coach

A Trénerképző senior trénere, mediátor, business coach és jogász. Jelenleg több cégnél foglalkozik coaching és mediatív szemléletű vezetőképzéssel, Lean managmenttel, Empowermenttel és Well-beinggel. Az alternatív konfliktuskezelés mellett évek óta tart önismereti, asszertív kommunikációs, tárgyalástechnikai és ügyfélszolgálati készségfejlesztő tréningeket. Mentor tréner, küldetésének tekintve a jövő trénergenerációjának szakmai és kreativitásfejlesztését, az Antener Cafe szakmai workshop moderátora. Trénerként és coachként egyaránt eszközöket és rendhagyó módszereket fejleszt. 2017-ben a SZTE GTK szakán tartott kommunikációs, konfliktusmenedzsment és csapatépítő tréningeket.

X