Barion Pixel

Nyílt nap: 2023. szeptember 7. (csütörtök), 18.00. ZOOM platform (online)

 Legyél tréner és

irányítsd az életed!

Új szakma, sok pénz, szabadság

Mindig is tréner akartál lenni, nyitott személyiség vagy, aki szeret problémákat megoldani, másoknak segíteni, hogy elérjék a céljukat. Hogyan aknázd ki még jobban a benned rejlő lehetőséget?

Visszamennél a munkaerőpiacra, de a korábbi munkahelyed helyett mást keresnél. Merre indulj?

Talán neked is ismerős: a kollegák kiborítanak, a főnököd nem támogat,  ez pedig ahhoz vezet, hogy elveszted a lelkesedésedet… mi a megoldás?

Legyél tréner!

Mit ad neked ez a hivatás?

 • nő az önismereted
 • a saját életedet is jobban tudod majd kezelni: működő, kipróbált stratégiákat kapsz a konfliktuskezelés, az asszertív kommunikáció, vagy épp a motiváció területén
 • te döntöd el, mikor, mennyit és milyen területen dolgozol
 • új emberekkel találkozol, akikkel kölcsönösen tudjátok inspirálni egymást
 • továbbképzésekkel egy-egy tréningterület szakértőjévé is válhatsz (már akár 2 év alatt!!)
 • és nem utolsósorban: kipihenten ébredsz reggelente

Ezt adja neked a tréneri szakma.  

Ma az egyetlen olyan szakma az oktatási piacon, ahol a junior trénerek 50.000- 100.000 Ft-os napidíjat kapnak, ha pedig specializálódsz akár 200.000-400.000 Ft-os díjat is kaphatsz naponta.

A nyílt nap kezdetéig már csak

Nap

:

Óra

:

Perc

:

Mp

Mit kapsz ettől a képzéstől?

 

 • ha már segítő foglalkozású vagy (pl. coach)  rengeteg eszközzel tudod gazdagítani a segítői munkádat vagy épp új piacok nyílhatnak meg neked
 • biztonságos, támogató közegben ismerkedsz meg  szakma rejtelmeivel, őszinte visszajelzésekkel segítünk megtalálni a saját tréneri hangod
 • élményalapú, gyakorlatorientált képzésen veszel részt, ahol „élesben” is megtapasztalhatod a tréneri munka számos elemét, például, hogy hogyan nyiss meg egy tréninget,  hogyan vezess le egy játékot, milyen résztvevői kérdésekre kell felkészülnöd, mit csinálj, ha becsődöl a technika
 • a képzés végére rendelkezni fogsz azzal az eszköztárral, ami ahhoz kell, hogy a  tréningszervezés teljes folyamatát végigvidd;  elő tudod készíteni, meg tudod tervezni és le tudod vezetni az alapvető tréningtípusokat.
 • telepakoljuk a virtuális tréneri bőröndödet: megmondjuk, hogy milyen eszközöket, segédanyagokat kell mindenképp beszerezned (és mi ami opcionális), hogy a tréningjeid résztvevői már rögtön azt érezzék: profival van dolguk.

most biztosan az jár a fejedben:

"EZ NEKEM ÚGYSE MENNE...."

 Nézd, nem ismerlek személyesen. De ha van munkatapasztalatod, dolgoztál már emberekkel bármilyen szektorban, nyitott és empatikus személyiséged van, akkor minden adottságod megvan ahhoz, hogy tréner légy. A szakma csínyjának elsajátítására pedig itt ez a tanfolyam. 

"EZ IS CSAK EGY TANFOLYAM, AHOL NEM LEHET GYAKORLATOT SZEREZNI"

Más képzőknél ez lehet, hogy így van. Mi azonban büszkék vagyunk arra, hogy a trénerképző hallgatói nem a száraz elméletet tanulják, hanem élesben is kipróbálják magukat a képzés során. Hiszen hogy tudnál tapasztalatot szerezni, ha csak tanulsz róla, nem igaz?

"NEM TUDOK OTT LENNI MINDEN KÉPZÉSI NAPON..."

Tudjuk, hogy bármi közbe jöhet, erre már a képzési program megalkotásakor is gondoltunk.  Maximum két képzési napról hiányozhatsz, melynek anyagát elektronikusan és utólag nyomtatott formában is megkapsz.

"KAPOK VALAMILYEN PAPÍRT A VÉGÉN?"

Bejelentett és engedéllyel rendelkező felnőttképző intézmény vagyunk. A képzés végén a Felnőttképzési Adatszolgáltatási Rendszerből generált Tanúsítványt kapsz a képzés sikeres elvégzéséről, mellé pedig egy kiegészítőt, melyen szerepel, milyen tréneri kompetenciákat sajátítottál el.  

"LESZ MUNKÁM, HA VÉGZETT TRÉNER LESZEK?"

Cégek százai adtak be pályázatot a GINOP és VEKOP program keretein belül, és már el is indultak ezek a képzések! Ez azt jelenti, hogy az elkövetkező két évben több ezer tréningnap fog megvalósulni. Csak rajtad áll, hogy részese akarsz-e ezeknek lenni, tőlünk minden segítséget megkapsz. Ha pedig inkább a nyílt tréningek irányába mozdulnál el, most igazán nyitott az új hangokra és az újszerű képzésekre a piac. Itt leszünk, és fogjuk a kezed!

"MIÉRT EZT A KÉPZÉST VÁLASSZAM?"

Nézz szét a piacon, és dönts. Vannak képzők amelyek 1 éves trénerképzést kínálnak. Ha nem akarsz egy évet várni arra, hogy trénerként dolgozhass (és ki tudja, hogy addigra leszerződnek e a cégek a trénerekkel már a pályázatos képzésekre), akkor jó helyen jársz nálunk. Van egyetemi trénerképzés is – ha fontos, hogy ilyen papírod legyen, akkor nem mi vagyunk a te helyed, bár őszintén szólva az egyetemeken általában nem a gyakorlati tudás átadásán van a hangsúly… És persze vannak, akik minket másolnak akár az árképzés, akár a tematika, akár az óraszám tekintetében. Miért ott tanulj, ha megkaphatod az eredetit is? 🙂

"MIT LEHET 80 ÓRA ALATT MEGTANULNI?"

Alul látod a témákat, a képzés felépítését. Ha pedig ez nem lenne elég meggyőző: az egyetlen olyan trénerképző program ez ma Magyarországon, ahol kipróbált és működő know-how-t fogsz kapni, megalkottuk a Tréneri Gyakorlatok Nagykönyvét  angol és magyar nyelvű tréning-forgatókönyvekkel. Tematikusan összeállított több, mint 100 instant, azonnal bevethető kipróbált gyakorlattal és játékkal, és a tréneri munkához elengedhetetlen ismeretekkel, hogy már a képzés után azonnal tudj tréningeket tartani.

"MI VAN, HA MÉGSEM TETSZIK A KÉPZÉS?"

Andi, Timi és Kata összesen 50 év tapasztalatával, több, mint ezer tréningnappal a hátuk mögött szívüket-lelküket beleteszik ebbe a képzésbe – de ne nekem higgy: hogy lásd, mennyire biztosak vagyunk a dolgunkban: tartunk egy ingyenes, kötelezettségek nélküli bemutatónapot, ahol magad is meggyőzödhetsz arról, hogy milyen hangulatban és szakmai háttérrel fog zajlani a képzés. Gyere el, és dönts utána!

mivel adunk többet, mint mások?

Jogtiszta tesztet használunk: a képzés során nemzetközileg elismert, validált DISC viselkedésprofilt használunk,  így nagy biztonsággal kialakítod az önazonos tréneri stílusodat. A személyiségtípusokról szerzett tudásodat azonban nemcsak a tréneri munkádban, hanem az életed minden területén fel tudod használni.

Külföldi továbbképzésen vehetsz részt: évről-évre sikerrel pályázunk az EU Erasmus+ programjában, ami lehetővé teszi, hogy oktatóink, résztvevőink 1-2 hetes külföldi módszertani továbbképzésen vegyenek részt – díjmentesen. A 2017 és 2022 között összesen 88 (!) oktatónk, junior és szenior trénerünk számára tudjuk ezt a lehetőséget biztosítani. Legyél Te a kiutazók egyike! 

Specializálódnál a képzés után?: nem engedjük el a kezed! Legyen szó szervezetfejlesztési- , önismereti-, értékesítési szakirányról, iránymutatást adunk, hogyan, és merre indulj el! 

Támogatunk végzett trénerként: segítünk megszervezi életed első, éles tréningjét! Biztosítjuk a hátteret (résztvevők toborzása, helyszín biztosítása), hogy neked csak a szakmaiságra kelljen figyelned!

Extra tréningalkalmak: korábbi végzőseink rendszeresen tartanak gyakorló tréningeket, ahol biztonságos közegben csiszolhatják tréningtematikájukat-módszereiket, mi pedig lehetőséget biztosítunk a jelenlegi hallgatóknak, hogy ezeken az alkalmakon díjmentesen vegyenek részt. 

Extra támogatás hallgatóinknak

A nyílt napjainkon az egyik leggyakoribb kérdés, hogy hogyan segítjük a nálunk végzettek elindulását.

Azt gondolhatod, hogy hiába sajátítod el a tréneri működés alapjait, ismersz meg módszertani eszközöket, és gyakorolsz, ez nem lesz elég ahhoz, hogy sikeres legyél a tréningpiacon.

A folyamatos tanulás, önképzés már nem elég.  A tehetség, kitartás, szorgalom és gyakorlás nem elég.  Ezek mind szükségesek, de önmagukban nem tudják segíteni az elindulásod. 

A piacon az sikeres, aki látható. 

Ha látható vagy, az nekünk is jó, mert a képzésünk színvonalát jelzi, ha minél több prosperáló, eredményes tréner végez nálunk. 

Ezért 2019-től olyan egyedülálló csomaggal bővítettük az alapképzést, amire nincs példa a piacon

Mit szólnál, ha Magyarország első és egyben piacvezető KKV marketing tanácsadó cége itt állna mögötted?

Ha valaki fogná kezed, és nemcsak elmondaná, hogy hogyan adj ajánlatot, építs énmárkát, alkoss árazási stratégiát, de a komplett akcióterved kidolgozásánál is ott lenne?

Ezt kapod meg díjmentesen, ha beiratkozol a most induló képzésre. 

 

a képzésről számokban:

képzési nap

végzett tréner az elmúlt években

tréningjáték és eszköz, komplett forgatókönyvvel

tőlük fogsz tanulni:

Sárándi Andrea

pszichológus, coach, tréner

Az emberek iránti érdeklődése folyamatos tanulásra késztette élete során. Mielőtt pszichológussá vált, tanult Gordon-tréninget (Kossuth Lajos Tudományegyetem), coachingot (Business Coach Szakmai Közösség). Pszichológusi végzettségét Debrecenben (alapképzés) illetve Szegeden (mesterképzés klinikai szakirányon) szerezte meg. Módszertani továbbképzései során kognitív és viselkedésterápiát (SOTE VIKOTE), autogén tréninget, valamint tranzakcióanalízist (PTSTA) tanult.  A képzésen az önismeret, tréneri identitás, konfliktuskezelés, csoportkezelés ismereteit tanítja.

Piroska Tímea, PCC

tréner, felnőttképzési szakértő, coach

A Trénerképző szakmai vezetője, kommunikációs – PR szakember, executive coach, persolog® Viselekedésprofil-elemző. Több mint 17 éve dolgozik a felnőttképzésben; főként kommunikáció-fejlesztéssel foglalkozik, elsősorban személyes hatékonyságot erősítő programokkal. Felnőttképzési szakértőként számos képzési program kidolgozása köthető a nevéhez.  A Nyelviskolák Szakmai Egyesületének elnökségi tagja, a Pest Megyei Kormányhivatal és a Magyar Kereskedelmi- és Iparkamara regisztrált felnőttképzési szakértője.

Balázs Katalin

pszichológus, tréner

Az emberek sokszínűségének és a társas folyamatok megértésének igénye vezette elkötelezett pályaválasztását. Évekig élt multikulturális környezetben, ami meghatározza szemléletét. A Debreceni Egyetemen több, mint tíz éve oktat pszichológusokat. Az oktatás jelentőségét elsősorban a szemléletformálásban, másodsorban az információátadásban látja. Az Alkalmazott Pszichológia folyóirat módszertani rovatvezetője. Munkalélektani felmérések, elemzések során a szervezeti hierarchia legkülönbözőbb szintjeivel találkozik. A motiválásban és az őszinte visszajelzés erejében hisz. 2002 óta tart konferencia előadásokat és küldetésének érzi, hogy a csontszáraz anyagokat fogyaszthatóvá tegye a hallgatói számára.

ezt fogod tanulni:

ÖNISMERET

 • Az önismeret szerepe a hatékony kommunikációban
 • Önismeret-, identitás-, személyiség- és közösségfejlesztő gyakorlatok
 • Ön- és társismereti tapasztalatok
 • Az önmegítélés pontossága énfeltáró gyakorlatokon keresztül
 • Bizalom és önbizalom forrásai

 CSOPORTVEZETÉSI ISMERETEK

 • Csoportvezetési stílusok
 • Csoportfejlődés
 • Csoportdinamika
 • Csoportszerepek

 KOMMUNIKÁCIÓS TECHNIKÁK

 • Kommunikációs stratégiák
 • Érvelési stílusok
 • Érvelés felépítése
 • Szó és testbeszéd összhangja
 • A partnerek cselekvésre ösztönzéseű
 • Konszenzus kialakítása

KONFLIKTUSKEZELÉS

 • A konfliktus forrása, formái, fázisai
 • A különféle konfliktuskezelő stratégiák előnyeinek, hátrányainak, veszélyeinek, következményeinek megismerése
 • A konfliktuskezelés lépései
 • A konfliktus megelőzéséhez szükséges készségek kialakítása
 • Asszertivitás és kooperáció

 TRÉNERI IDENTITÁS

 • A tréning „szertartásai” – ajánlott (kötelező?) elemek, keretek
 • A felnőttkori tanulás
 • A tréning fogalma, típusai, irányzatok, trendek
 • A tréner felelőssége
 • A tréner szerepe
 • A tréner személyisége
 • Milyen a jó tréner?

PREZENTÁCIÓS ISMERETEK

 • A beszédek típusai és jellemző
 • A prezentáció megtervezése a témához és közönséghez illesztve
 • Pozitív első benyomás, hitelesség megteremtése, hatásos nyitás, figyelem felkeltése
 • Figyelem fenntartásának eszközei
 • Kreatív ötletek, az idő bemérése
 • Vizuális segédeszközök használata
 • Non verbális kommunikáció
 • Lezárás, kérdések és nehéz helyzetek kezelése

 CSAPATÉPÍTÉSI ISMERETEK + VIZSGA

 • A csapatkohézió: mitől lesz, vagy miért nincs?
 • A helyszínválasztás: lehetőségek, feltételek, elvárások
 • A feladatok kiválasztása: feladat, vagy játék? Mi alapján állítjuk össze a programot.
 • A csapat összetétele: a létszám, a kor, a fizikai és mentális képességek figyelembe vétele
 • Együttműködést fejlesztő tréning, vagy „csak” csapatépítés?
 • Mi legyen a tréner bőröndjében: kellékek, eszközök, kiegészítők?
 • Időjárás: mi lesz, ha esik, ha fúj, ha meleg van?
 • A csoportbontás szerepe, fontossága és nehézségei
 • A verseny, a versenyhelyzet haszna és káros hatásai
 • VIZSGA

képzési napok:

2023.10.07 (szombat) 9.00-18.00
2023.10.14 (szombat) 9.00-18.00
2023.10.27 (péntek) 9.00-18.00
2023.11.04 (szombat) 9.00-18.00
2023.11.18 (szombat) 9.00-18.00
2023.11.25 (szombat) 9.00-18.00
2023.12.02 (szombat) 9.00-18.00
2023.12.09 (szombat) 9.00-18.00

+ MÁRKAÉPÍTÉS WORKSHOP: időpont tervezés alatt

EDDIG JÓL HANGZIK; MIK AZ OPCIÓK?

Itt tudsz jelentkezni a nyílt napra!

Benne vagyok, tréner leszek!

A képzés kihagyhatatlan, de úgy fair, hogy szóljak:  ezt a programot nem indítjuk folyamatosan. Szuper trénereket szeretnénk képezni, és nem hígitani a piacot.  
Töltsd ki az alábbi űrlapot, hogy biztosan legyen helyed!

rólunk mondták:

 Rengeteg elméleti tudást kaptunk szóban, nyomtatott formában és digitálisan is. Az elmélet mellett az oktatók hihetetlen tapasztalatának köszönhetően rengeteg gyakorlati megoldással is foglalkoztunk a képzés alatt. Az önismereti munkának köszönhetően teljesen megváltozott a világ szemléletem a képzés végére, és ami a legjobb, hogy a vizsga után sem engedték el a kezünket, egy nagyszerű közösség tagja lettem annak köszönhetően, hogy jelentkeztem a képzésre.

Hesp Viktor

Igyekszem az életemet úgy irányítani, hogy ne bánjak meg semmit… azt is meg tudom mondani, hogy mik voltak azok a tettek vagy döntések melyek meghatározóak és jelentősek voltak az életemben. A programotokon való részvétel egy ilyen döntés és élmény volt számomra. Nagyon sokat tanultam tőletek és kaptam egy olyan erős alapot amit szorgalommal és hittel megerősíthetek. Az, hogy fogok e a jövőben is képzést választani az Antenernél nem kérdés.

Fickert Gábor

A trénerképzés minden percét élveztem! Eleinte úgy éreztem, hogy „csak” résztvevő vagyok egy lebilincselő tréningen, magamról tanultam, már ezért megérte volna! De csakhamar gyakorlati feladatokat kaptunk és rájöttem, hogy szinte észrevétlenül sokkal többet is kaptam; fontos kulisszatitkokat és egy remek, támogató szakmai közösséget. Ajánlom minden leendő trénernek, de bárki másnak is, aki embereket vezet.

Kis-Szitár Zsófia

gyakran ismételt kérdésekre megnyugtató válaszok

Hol lesz a képzés?

Debrecenben tömegközlekedéssel és autóval is egyaránt könnyen megközelíthető helyen, a belvárosban.

Milyen papírt ad a képzés?

A képzés elvégzésével a Felnőttképzési Adatszolgáltatás Rendszerből generált Tanúsítványt kapják a résztvevők amennyiben teljesítik a képzés feltételeit, azaz nem lépik túl a hiányzási küszöböt, valamint a tréningtervüket leadják és a vizsgájukat is sikeresen teljesítik.  A képzés teljesítése után kiadott tanúsítvány szakképesítést és szakképzettséget nem tanúsít.

Hogyan tudok fizetni? 

Jelentkezésed után díjbekérőt állítunk ki neked, melyet átutalással tudsz kiegyenlíteni. Ezután fogod megkapni a képzés díjáról szóló számlát, vagyis a nyílt napon még nem kell fizetned semmit!

Dolgozunk a bankkártyás fizetési opció megoldásán is. 

Tényleg nincs semmilyen egyéb költség?

Tényleg nincs; vagyis annyit fizetsz, amennyit a fenti táblázatban látsz. A jegyzetek és segédanyagok (többszáz oldal) díját a képzés ára tartalmazza. Sőt, minden egyes képzési napon kávét, teát és frissítőket is kapsz. 

Mennyit hiányozhatok? 

Tudjuk, hogy bármi közbejöhet, erre már a program megalkotásakor is gondoltunk. Maximum két képzési napról hiányozhatsz, melynek anyagát elektronikusan és utólag nyomtatott formában is megkapsz.

Miből áll a vizsga?

Minden résztvevő egy kb. 30 perces tréningblokkot fog megtervezni és levezetni a csoportnak, ezen felül egy egynapos tréning tematikáját is be kell majd nyújtanod.

Van valamilyen kedvezmény a képzés díjából? 

Bruttó 50.800 Ft kedvezménnyel tudnak részt venni a képzésen azok, akik eljönnek a nyílt napra, így a teljes képzés bruttó 494.030 Ft-ba kerül. 

Ha részletfizetést szeretnél kérni, arra is van lehetőség! A képzés indulásáig a képzési díj felét kell befizetned, a fennmaradó összeget pedig a következő hónapban. Így a pénztárcádat sem terheli meg annyira. 

Van még kérdésem, hol tehetem fel?

A képzést az Antener Oktatásszervező Kft. szervezi. Ügyfélszolgálatunkat hétköznapokon 9.00-17.00 közt a következő módokon éred el:

 • személyesen a 1096, Budapest, Thaly Kálmán utca 16-18. fsz. címen, 
 • E-mailben a hello@trenerkepzo.hu címen
 • Telefonon a 06 20 264 5259-es számon

A trenerkepzo.hu az Antener Oktatásszervező Kft.által üzemeltetett oldal. Felnőttképzési engedélyszámunk: E-000410/2014.

Adatvédelmi azonosítószámunk: NAIH-124642/2017   Adatvédelmi irányelvek

Jogi nyilatkozat

Általános szerződési feltételek

 

X