Barion Pixel
Akik ismernek minket, tudják, hogy a nálunk végzett trénerek kezét nem engedjük el: nemcsak ajánljuk őket partnereinknek, de junior trénerként be is vonjuk őket képzésekbe, saját tréningtematikájukat is kipróbálhatják élesben, vagyis valódi, gyakorlati tapasztalatot szerezhetnek.
Ruzsik Ica számára nem ismeretlen szerep az, ha emberekkel kell bánnia. 10 évig dolgozott értékesítési vezetőként, és bár már korábban is tartott tréningeket, mégis úgy érezte, hogy a Trénerképző tud újat adni neki.  2018 őszén végzett nálunk, és 2019 januárjában már előadást tartott a Nagycsaládosok Országos Egyesületének; a beszámolóját itt olvashatjátok:
„2019. január 19-én Lakitelken tartottam meg az Etika, Protokoll előadást.
Amikor elvállaltam, úgy éreztem, hogy ez nekem a kisujjamban van mert már több ilyen előadáson, tréningen túl vagyok mint résztvevő.
Aztán jöttek a gondolatok, aha igen, ez erről és arról szól. Ezt nekem kell most előadnom úgy, hogy ez egy igen száraz anyag, azért ne az legyen , hogy ásítozó, unalmas arcok köszönjenek vissza rám.
Hálás köszönet az Antener Trénerképző minden tagjának, mert az anyag összeállításánál sorba jöttek fel, hogy hogyan is épül fel egy jó tréning, hogyan legyen meg a dinamikája, mit miért és hogyan érdemes.
Ezért tudtam, hogy prezi kevés lesz benne, inkább gyakorlati, tapasztalati témákkal fogom színesíteni.
Ez annyira bejött és olyan jól sikerült, hogy a végén még folyamatosan jöttek és kérdeztek és kaptam az elismeréseket, hogy ” hasznos infókat kaptam és mindezt úgy, hogy belém is égett” ( R. Ildikó) – hát kell ennél jobb érzés?
A képekkel látványosabbá és könnyen érthetővé, könnyen rögzíthetővé tudtam tenni az elmondottakat. A saját storykkal pedig vidámságot csaltam a részvevők arcára.
Felejthetetlen élménnyel gazdagodtam amit a felkészülésemnek ( Antener trénerképző tematikája alapján tanultaknak köszönhetően) köszönhetően érhettem el.
Plussz, felkértek, hogy egy országos lapban egy cikket publikáljak és egy blogger is, hogy szívesen venné, ha nekik is írnák egy cikket.
Ezek véleményem szerint mind pozitív visszajelzésnek vehetőek.
Köszönöm Antener!
Köszönöm Timi!

Köszönöm Kriszta és Laci!

Üdvözlettel:
Ruzsik Ica”
X